Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Söker ni bra mötesrum Stockholm?

Vi är proffs på det vi arbetar med och vi hittar alltid de bästa alternativet oavsett hur små eller stora sällskap man önskar. Bra möten gör skillnad därför är vi på Carlshälls Gård oerhört angelägna att ordna just ert möte på bästa sätt. Kombinera gärna arbete och en fantastisk vällagad middag i vår gemytliga miljö. Vi har flera olika typer av mötesrum för er att välja mellan beroende vilka önskemål och behov ni har av bra mötesrum Stockholm.

 

Riddarfjärdsrummet, Gårdsrummet, Mälarrummet, Brantingsalongen och Brännvinskungens Sal är namnen på våra trevliga och genuina konferensrum.

Om ni vill se hur våra olika mötesrum ser ut så besök gärna vår hemsida www.carlshallsgard.se för att få en bättre överblick. Vi har vackra lokaler och kan skräddarsy utefter just era behov av möteslokal, oavsett om ni är ett mindre sällskap eller om ni är en större grupp. Hos oss hittar ni all teknik ni behöver och med en kreativ miljö samt ett läge direkt vid Mälarens strand så hoppas vi att inspirationen infinner sig.

 

 

Bra mötesrum Stockholm, rätt kvalité och fantastiskt läge

De som letar efter bra mötesrum Stockholm och anlitar oss har många gånger mycket annat att tänka på inför en konferens eller möte och därför är det en god idé att låta oss ta hand om hela paketet. Ge er själv möjligheten att lyckas så ansvarar vi för rätt lokaler, boende, aktiviteter och resan. Berätta för oss om era önskemål och behov så engagerar vi oss genast i att hitta möjligheter för just detta.

Kontakta oss via tfn: 08-668 07 10 så hjälper vi er gärna att komma fram till en ultimat lösning för just ert kommande möte. Vi har mer information angående bra mötesrum Stockholm samt prisuppgifter på vår hemsida www.carlshallsgard.se där kan ni också skicka en förfrågan till oss så återkommer vi så snabbt vi kan med en offert.

 

Hoppas ert nästa möte blir hos oss, vi kommer att ta väl hand om er på bästa sätt,

välkomna till oss på Carlshälls Gård!

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss