Tel: 08-668 07 10
Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm

Hitta hit>

Ring oss eller skicka en bokningsförfrågan!

Julbord på Carlshäll!

Här är Julbordsbokandet i full gång, faktum är att vissa  kvällar redan är fullbokade !  Så vänta inte för länge ifall ni vill ha en särskild dag.  Ta i mellantiden en titt i vår folder "Carlshäll Året Runt" och kom ihåg att vi finns hela året med vår miljö som är lika magisk oavsett årstid. Men just nu ser vi naturligtvis fram emot alla härliga vinterfester och -möten med eldar, marschaller och levande ljus - och magin mellan ljus & mörker !

Välkommen önskar vännerna på Carlshälls Gård !


Här på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm håller vi Julbordstraditionen högt när det gäller miljön, inramningen och julmaten. Här erbjuds ni ett genuint julbord med Tradition och Innovation.

Julbord här på Carlshäll är en upplevelse som börjar redan vid resan hit. Du kommer nämligen med våra mysiga julbåtar m/s Tranan eller m/s Rödlöga från Stadshusbron direkt till kajen nedanför herrgården. Ni får uppleva en trevlig och stämningsfylld båttur över Riddarfjärden samtidigt som ni avnjuter varm glögg och ser stadens ljus över Mälarens vatten. När ni kommer fram efter ca 15 min färd så välkomnas ni av Brännvinskungen L.O. Smith i egen hög person, som leder den korta promenaden längs den marschallbelysta vägen upp till Carlshäll, - hans sommarresidens för 140 år sedan! 

 

VÄLKOMNA TILL CARLSHÄLL, - PÅ LANDET MITT I STAN !

43

1

39

5

42

2

37

1

40

2

39

1

Follow Me on Instagram

Se våra filmer

Följ oss