Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Konferensrum Stockholm

 

På Carlshälls Gård har vi fantastiska konferensrum för kreativa möten och vi kan ta emot olika storlekar på sällskap och grupper. Hos oss finner ni en harmonisk och vacker atmosfär som är som upplagt för produktiva och idérika samtal. Vi på Carlshälls lägger vikten på att tillsammans med er forma den kommande konferensen hos oss så att den blir ett oförglömligt minne samt skapande möten för framtiden.

Vi har en gedigen erfarenhet på detta område och vi har en ambition att alltid vara lyhörd inför vad våra gäster vill ha ut av sin vistelse hos oss. Vi vill ge er en guldkant på tillvaron och en upplevelse med det där lilla extra!

 

Med vår rutin så vet vi att det är oerhört viktigt att allt runt omkring fungerar optimalt för att ni ska ha den ultimata konferensen hos oss, därför ser vi till att planera allt i minsta detalj inför er ankomst. Exempelvis att lokalen är anpassad för sällskapets storlek samt att tekniken ska fungera klanderfritt och övriga arrangemang ska avlöpa perfekt. Vi ser att vi lyckas med detta gång på gång eftersom vi har många företagskunder som återkommer till oss år efter år för sina konferenser och events. För oss är det bästa betyget och vi är ödmjuka inför att alltid göra vårt yttersta för att alla våra gäster ska känns så när ni lämnar oss efter en vistelse här på Carlshälls Gård. När ni som företag eller grupp fodrar det där lilla extra av konferensrum Stockholm så ska ni vända er till oss för er konferensbokning.

 

Konferensrum Stockholm? Vi på Carlshälls Gård har lösningen                              

Ring oss redan idag så kan vi ge er en personlig prisuppgift för just er kommande konferens och era önskemål för vistelsen. Ni når oss på tfn: 08-668 07 10 eller så besöker ni vår hemsida www.carlshallsgard.se så kan ni läsa mer samt skicka en förfrågan gällande konferensrum Stockholm så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet. Varmt välkomna!

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss