Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Möteslokaler centrala södermalm

När ni har speciella önskemål om möteslokaler centrala södermalm så kan vi på Carlshälls Gård erbjuda er konferensrum i vacker avskild miljö med historiens vingslag i väggarna. För ca 140 år sedan huserade Brännvinskungen L.O. Smith i sitt residens här på Carlshälls Gård. Här kan ni träffas i en gemytlig herrgårdsmiljö och vi levererar service och mat till er av högsta klass. Allt för att ni ska ha en så lyckad tillställning som möjligt, vi har massor av rutin och engagemang av olika typer av arrangemang för företag. Vi tar vårt värdskap på största allvar och lämnar därför inget åt slumpen, allting är noga planerat och förberett in i minsta detalj inför er kommande vistelse hos oss.

 Vi erbjuder er flera olika möteslokaler som gör att vi kan anpassa för såväl den lilla ledningsgruppen med behov av arbetsro eller till de som vill ha stora kickoffs eller events med visuella effekter. Vi skräddarsyr för just ert behov av möteslokaler centrala södermalm. Vi ser fram emot ert samtal där vi kan berätta mer om vad vi kan erbjuda!

 

Letar ni efter möteslokaler centrala södermalm?

Vår idé för att lyckas erbjuda bra möjligheter och upplevelser av konferenser och möten är lika självklar som enkel. Vi är alltid beredda att göra vårt yttersta för våra gamla och nya kunder. Hit kan ni komma i lugn och ro och veta att ni är i trygga händer när det kommer till service och fingertoppskänsla när det gäller våra arrangemang.

Så kontakta gärna vår kundvänliga och kunniga personal för rådgivning inför er konferens hos oss. Att boka möteslokaler centrala södermalm hos oss ger er den rätta inramningen av kreativitet och harmoni, på landet med mitt i stan.

En sann oas i hjärtat av Stockholm.

Besök vår hemsida www.carlshallsgard.se för att se bilder på våra mötesrum samt för att få en prisbild. Är ni osäker på något exempelvis möteslokaler centrala södermalm så slå oss en signal för personlig service på tfn 08-668 07 10 så sätter vi ihop ett koncept som passar för er bokning. Välkomna!

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss