Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Möteslokaler söder

Med Carlshälls fantastiska förutsättningar skapar vi minnesvärda konferenser och hittar den rätta lösningen för olika arrangemang åt företag, organisationer och andra aktörer- alltid med bästa omsorg och respekt för våra kunders olika behov. Vårt signum är omtanken för våra gäster och det gör att vi arbetar extra hårt för att anordna tillställningar av yppersta klass. När ni överlåter det praktiska till oss så kan ni och ert sällskap fokusera på ert mötes syfte och idéer.Här hamnar ni i en storslagen miljö alldeles intill Mälarens strand, mötesplatser i stämningsfyllda lokaler på anrik mark. Kreativiteten och effektiviteten infinner sig snabbt när man får möjligheten att vara på plats på Carlshälls Gård. Här hittar ni era möteslokaler söder i vackra omgivningarna på Långholmen!

Vi erbjuder er ett allsidigt spektra från små grupper upp till större sällskap och arrangemang, allt beroende på storlek, syfte och personliga önskemål. Anlitar man oss för möteslokaler söder så blir det i stilfull regi samt att ni får utomordentligt bra service och omhändertagande från vår kunniga personal. Med vår lösningsorienterade expertis anordnar vi allt från teknik, mat, aktiviteter och tältlösningar mm. Beskriv för oss vad just era behov av möteslokal söder så gör vi vårt yttersta för att nå era önskemål.

 

Söker ni möteslokaler söder?

Välkomna till en genuin herrgårdsmiljö! Erfarenhet och mångårig kunskap har gjort oss ledande att arrangera konferenser av rang, vi lovar att vi alltid gör vårt bästa för att er vistelse ska bli ett positivt minne som gör att ni får en känsla av att ni vill komma tillbaka till oss på Carlshälls Gård. Då har vi enligt oss lyckats med vårt uppdrag! Boka oss redan idag för ert kommande möte eller om ni söker möteslokaler söder och om ni vill arbeta och avnjuta utsökt mat samt en storslagen och upplyftande omgivning. Kontakta oss på telefon 08-668 07 10 eller välkomna in på vår hemsida www.carlshallsgard.se för att få mer information. Välkomna till oss för era möteslokaler söder, när ni vill kombinera kreativt arbete med vällagad mat i en magnifik atmosfär som Carlshälls Gård erbjuder!

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss