Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Vi har mötesrum på Södermalm

Vi på Carlshälls Gård har underbara mötesrum där ni kan arbeta i en harmonisk och samtidigt upplyftande atmosfär. Att komma till oss när ni är på jakt efter att hitta ultimata mötesrum södermalm kommer ni inte att ångra. Vår personal levererar formidabel service och omtanke för våra gäster, detta möts ni av när ni anländer till oss samt en enastående herrgårdsmiljö som är belägen alldeles intill Mälaren. En magisk omgivning med en intressant historia och anekdoter om Brännvinskungen L.O. Smith som arrangerade tillställningar på sin tid för ca 140 år sedan.

 

På vår hemsida så finns en mer utförlig beskrivning samt bilder våra olika mötesrum, där kan ni få en idé och känsla för vad som skulle passa just ert ändamål. Är ni osäkra på något så ringer ni oss på tfn: 08-668 07 10 så guidar vi er vidare med rätt information och prisbild. Hos oss finns de bästa förutsättningarna för en oerhört lyckad konferens eller mötesträff. Rofylld och vacker miljö, vällagad mat från grunden, personligt bemötande, trivsamma mötesrum och närheten till både buss och tunnelbana. Era medarbetare och affärsvänner kommer att trivas hos oss   

Ibland kan det vara bra att byta omgivning och träffas i en härlig miljö utanför arbetsplatsen för kreativitet och inspirerande samtal, då kanske ni söker just mötesrum södermalm och då slår vi upp dörrarna på Carlshälls Gård för er. Välkomna till oss!

 

Mötesrum södermalm

Vårt signum för att lyckas leverera bra tjänster och upplevelser som konferensarrangör är ganska enkelt. Sanningen är att vi alltid, utan undantag, gör vårt bästa.

Vi är också beredda att göra det där lilla extra för att uppfylla våra kunders önskemål.

Våra lokaler och mötesrum södermalm är flexibla och vi skräddarsyr aktiviteter som passar just er sammankomst. För inspiration, bilder på våra fantastiska lokaler samt information så hittar ni allt detta på vår hemsida www.carlshallsgard.se, för en personlig kontakt och exempelvis frågor som rör mötesrum södermalm så ringer ni oss på

tfn: 08-668 07 10. Välkomna redan idag!

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss