Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Stora festlokaler Stockholm

Vi på Carlshäll har festlokaler av rang, de andas stämning och det sitter en unik känsla i dessa väggar ända sedan självaste Brännvinskungens L.O. Smiths baluns och bjudningar för bortåt 140 år sedan. Ni förstår själva vilken klassisk mark att anordna fester, events, bröllop mm på. Oavsett om ni är det lilla sällskapet eller om ni är ett stort gäng som ska samlas i stora festlokaler stockholm så har vi erfarenhet och möjlighet att planera och ta hand om det praktiska när det kommer till just era önskningar. Vi som arbetar på Carlshäll har ett gediget kunnande och ett engagemang av högsta klass när det kommer till att anordna festligheter av olika slag. Vi älskar att ordna och ge den ultimata servicen till våra gäster, allt för att ni ska få en minnesvärd tillställning. Vi kan detta och vi är alltid lyhörd inför just era önskemål och behov.

Ni kanske söker stora festlokaler Stockholm och vill ha det där lilla extra som gör att gästerna får en underbar och oförglömlig dag/kväll att minnas då har vi lösningen för er.

 

Vänd er till oss när ni har önskemål som rör stora festlokaler Stockholm

I våra anrika lokaler så finns det massor av möjligheter till fantastiska tillställningar om ni har ett behov av stora festlokaler stockholm. Om ni är ett större sällskap så bokar ni till exempel Herrgårdsbyggnaden och då förfogar ni över hela byggnaden samt den underbara Sjöterrassen utanför. I Stora Matsalen som ligger i just Herrgårdsbyggnaden finns de omtalade grisailletapeterna som Brännvinskungen i egen hög person lät sätta upp 1887 då hans dotter Mary gifte sig med Turkiets ambassadör Prins Jean Karadja. Det finns inte bara historia i väggarna utan även utanpå om vi ska vara lite fyndiga.

Tveka inte utan kontakta oss idag för era tankar, frågor, idéer mm så hjälper vi er gärna vidare i processen. Läs mer på vår hemsida www.carlshallsgard.se eller så ringer ni oss direkt på tfn: 08-668 07 10 så besvarar vi era frågeställningar. Varmt välkomna till oss för era planer som rör stora festlokaler stockholm, vi har lösningen!

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss