Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Konferensrum Södermalm

Söker ni den ultimata drömkonferensen i en vacker och inspirerande miljö, vi hävdar att en bra konferens startar i en fantastisk lokal som ger er fördelaktiga och på lång sikt gynnsamma affärsrelationer. När det är dags att hyra konferensrum södermalm till exempel så bör man jämföra läge, utbud samt kvalité.

Vi på Carlshälls Gård kan erbjuda er ett gediget utbud och möjligheter att skräddarsy just er konferens, vi har ett mycket attraktivt läge på klassisk mark intill Mälarens strand och våra förstklassiga kockar lagar all mat från grunden och våra råvaror håller högsta standard. Med vårt kunnande, rutin och engagemang så lyckas vi att anordna er konferens på bästa sätt, vi är lyhörda så beskriv för oss vilka önskemål ni har så arbetar vi för att uppfylla dessa. Vi vänder oss till den lilla gruppen likväl till det större sällskapet som behöver ha en välplanerad konferens att se fram emot.

Vårt mål är att skapa en behaglig och trivsam mötesplats för sin verksamhet och tillsammans med er så planerar vi och skapar en perfekt konferens för just ert behov.

 

Konferensrum Södermalm i gemytlig och attraktiv atmosfär

Med vår gedigna erfarenhet av att anordna och planera konferenser så har vi på Carlshälls Gård lösningen om ni söker efter till exempel konferensrum södermalm.

Vi berättar gärna om möjligheterna här hos oss på Carlshäll och vi lyssnar gärna på er när ni ger oss en bild av hur era förväntningar ser ut. Kommunikation är oerhört viktigt för att vi ska kunna nå våra gemensamma mål för en lyckad konferens här hos oss.

 

Kontakta oss på tfn: 08-668 07 10 för att boka till exempel konferensrum södermalm eller för få svar på era frågeställningar. Ni kan även besöka vår hemsida www.carlshallsgard.se för massor av härliga bilder och för att få en prisbild

Välkommen till oss!

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss