Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Konferenslokaler Kungsholmen

Är ni på jakt efter konferenslokaler kungsholmen är det till oss på Carlshäll Gård som ni vänder er till om ni vill ha en välplanerad och lyckad konferens att längta till.

Oavsett om ni är det lilla sällskapet som söker konferenslokal eller om ni är ett stort företag som vill kunna genomföra ett större event så lyssnar vi på era individuella önskemål. Beroende på upplägg så kan vi garantera er en minnsvärd vistelse hos oss där ni möts av vår breda kompetens samt höga nivå av service och förträfflig mat som är tillagad från grunden av råvaror av bästa slag. Att lägga sin konferens hos oss är ett utmärkt val rent geografiskt då det är mitt i stan och lägg då till att vår herrgård ligger vackert belägen alldeles intill Mälaren. Dessutom så är det vår professionella och serviceinriktade personal som ger er en upplevelse hos oss som blir något alldeles extra när ni väljer

 

Vi erbjuder de bästa möjligheterna man kan kräva av en konferensanläggning med allt vad det innebär. Vi har rätt lokaler om ni letar konferenslokaler kungsholmen som andas historia och som har vackra omgivningar. Känslan är på landet men mitt i stan.

Konferenslokaler Kungsholmen finner ni på Carlshälls Gård

Inför en konferens har man såklart mycket att tänka på och därmed många bollar i luften. Därför är det befriande att lägga ansvaret på någon annan som har som profession att jobba med arrangemang, konferens och events. Efter många år i brasnchen har vi en mycket gedigen erfarenhet av att planer aoch strukturera så att ni ska få er drömkonferens. Mer vägledning samt bilder på våra fantastiska konferenslokaler kungsholmen hittar ni på vår hemsida www.carlshallsgard.se.

Det går också bra att ringa på tfn: 08-668 07 10 för en mer personlig kontakt.

Vi ser fram emot ert samtal, varmt välkommen!

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss