Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Konferenslokaler Stockholm

Alltifrån det lilla till det större sällskapet söker sig till oss på Carlshälls Gård när man vill ha en minnesvärd och strålande konferens.

Ni kommer att få uppleva och njuta av den fridfulla och vackra miljön här hos oss vid Mälarens strand. Vi strävar ständigt efter helheten där vi erbjuder mer än ”endast” konferenslokaler stockholm, vi vill skämma bort våra gäster med enastående service och fingertoppskänsla för arrangemanget av er konferens.

Hur skulle det då vara att förlägga er konferens hos oss? Låt oss berätta!.

Det som symbolserar oss på Carlshälls Gård är att vi alltid vill ge våra gäster högklassig service, vi får ofta kommentarer om vår fantastiska herrgårdsmiljö och hur vackert belägen den ligger och sist men inte minst måste vi nämna vår topprestaurang. Ett besök där ni avnjuter en måltid är närmast ett måste under er vistelse hos oss. Vi ser fram emot att servera vår mat som bygger på råvaror av bästa slag.

Tradition och innovation är våra ledord i köket! Detta är bara några anledningnar till varför ni ska komma till oss för er konferensvistelse.

 

Så andas nu ut och låt oss ta hand om er bokning och planerig av konferenslokaler stockholm. Berätta om hur era önskemål och förväntningar ser ut så skräddarsyr vi en toppenlösning just för er.

 

Konferenslokaler Stockholm på klassisk mark

Sedan vi slog upp dörrarna på Carlshälls Gård för konferenser, tillställningar och events för företag så har vi mer eller mindre blivit ett begrepp inom konferenslokaler Stockholm. Detta är vi mycket stolta över och vi är oerhört måna om vårt goda rykte, så vi fortsätter att engagera oss helhjärtat i våra gäster. Något ni kommer att märka när ni gästar oss!

 

Läs gärna mer på www.carlshallsgard.se om vår fantastiska anläggning och låt er inspireras att boka konferenslokaler Stockholm hos oss. Vill ni ha en personlig kontakt med oss så ringer ni istället på tfn 08-668 07 10 så besvarar vi era frågeställningar och tar emot er kommande bokning. Varmt välkommen!

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss