Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


När ni söker mysig konferens Stockholm så kommer ni att hitta flera bra alternativ.

Söker ni däremot en konferensanläggning i sann herrgårdsmiljö som, å ena sidan erbjuder fantastiska omgivningar, med en å andra sidan känsla av lyx och smakfullhet i den inre miljön, blir det knivigare. Vi på Carlshälls Gård vågar påstå att vi står för båda.

 

När ni möts av vår trevliga och omhändertagande personal samt fått smaka på våra olika rätter som vårt eminenta kök har serverat så tror vi att ni kommer förstå vad vi menar när vi sticker ut hakan och påstår att vi har en konferensanläggning av högsta rang.

Ni har alltså kommit helt rätt när ni vill boka mysig konferens stockholm. På vår hemsida www.carlshallsgard.se beskriver vi våra olika konferensrum så att ni kan få idéer och tankar hur ni skulle vilja ha just er vistelse hos oss, är ni osäker på något så har vi massor av kunskap och erfarenhet så bolla gärna era funderingar med oss så guidar vi er rätt.

 

Vi erbjuder mysig konferens i Stockholm med klass

Det är många olika målgrupper som hör av sig till oss när man letar efter mysig konferens stockholm. Det tycker vi är kul och vi gör alltid vårt yttersta för att hitta den mest optimala och personliga lösningen för just ert behov och förväntningar.

Atmosfären på Carlshäll är magisk och det finns mycket historia i dessa väggar, lyssnar man riktigt noga så kan man nästintill höra sorlet från Brännvinskungens L.O. Smiths festligheter och tillställningar. Vi lovar er mysig konferens stockholm på anrika domäner!

 

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vår gemytliga anläggning.

Ni når oss på tfn: 08-668 07 10.  Det går såklart lika utmärkt att maila oss och läsa mer på vår hemsida www.carlshallsgard.se, där hittar ni massor av läsvärd information och priser. Varmt välkomna till oss när ni söker mysig konferens stockholm!

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss