Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Julbord i gammal miljö

Julen står snart för dörren och vi på Carlshäll dukar då upp vårt dignande julbord i gammal miljö. Mer traditionsrik och genuin atmosfär får man leta efter, vi dekorerar mycket smakfullt för att ni ska få en äkta känsla av jul och vår mat är hemlagad från grunden med de finaste råvarorna. Turen till oss på Carlshäll startar om ni vill redan vid stadshusbron, där kliver ni ombord på vår mysiga båt som tar er med en kort resa över Riddarfjärden vidare till Carlshälls kaj, där möts ni av marschaller som står tända i vintermörkret för att visa er vägen till vårt fantastiska och uppskattande julbord i gammal miljö. Givetvis så kommer ni till oss med bil om ni hellre vill det, taxi kan köra ända fram för att hämta och lämna samt så är det endast en kort promenadsträcka till buss och

t-bana. För oss är det ett sant privilegium att år efter år rama in Carlshäll i en genuin och gemytlig känsla och möta våra gäster med högsta service och närvaro. Vårt julbord har allt man kan önska sig, alla traditionella rätter serveras samt att vi presenterar något nytt varje år. När ni vill njuta av ett mycket uppskattat julbord i gammal miljö så slår vi på Carlshäll upp portarna för er, vi lovar att bjuda er på en försmak av julen på bästa sätt.

 

 

Vi serverar er ett underbart julbord i gammal miljö, boka redan idag!

Vi är mycket måna om att ni ska få uppleva ett julbord i gammal miljö i storslagen Fanny & Alexander anda här hos oss på Carlshäll och vi ser med glädje framemot att få välkomna er på vår klassiska mark. Byggnaden byggdes 1837 så här sitter det en äkta känsla i väggarna.

 

Läs mer om mellan vilka datum julbordet serveras på vår hemsida www.carlshallsgard.se eller om ni hellre vill ringa till oss så gör ni det på 08-668 07 10 så besvarar vi gärna era funderingar. Vi ser framemot att ni bokar just ert julbord i gammal miljö här hos oss på Carlshäll. Varmt Välkomna!

 

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss