Till innehåll - Nedåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARLSHÄLLS GÅRD
Tel: 08-668 07 10

Karlshällsvägen 14
SE 117 33 Stockholm
Hitta hit>


Bästa julbord Stockholm

Nu vankas det jul på Carlshäll och det som kännetecknar oss är att vi serverar ett högkvalitativt julbord med de bästa råvarorna samt att vi lägger vårt fokus på att maten ska vara utsökt och generös. Vi brinner lika mycket för detta sedan vi på Carlshäll började duka upp för julbord för ca 30 år sedan. Så söker ni bästa julbord Stockholm så är ni varmt välkomna till oss. Julbord i vacker herrgårdsmiljö med ett gediget julbord som har allt från de traditionsenliga rätterna till några med modernare inslag. Med massor av ljus och vackra juldekorationer så kommer ni riktigt att känna julstämningen och för att inte tala om hur gemytlig atmosfären är här på Carlshäll.

 

Kom och njut av julens härliga dofter och smaker, ni kommer att få en upplevelse för alla sinnen. Vi kan nog lugnt påstå att vi serverar ett av de i topp bästa julborden i Stockholm.

Nu har ni hittat bästa julbord i Stockholm, Välkomna!

I hjärtat av Stockholm ligger vår fina herrgård som serverar ett fantastiskt julbord som av många anses som ett av de bästa julborden i Stockholm. Med många års erfarenhet så har vi byggt upp ett stort kunnande och lyhördhet inför våra gäster. Vår ambition är att våra gäster ska vilja återkomma till oss år efter år för att inta sitt årliga julbord. Något som vi med glädje och stolthet ser gång på gång och som vi fortsätter att lägga ner vår själ och hjärta i. För att boka bästa julbord Stockholm så är ni välkomna att ringa oss på tfn 08-668 07 10 eller maila på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi er gärna. Vill ni hellre boka själva så går det givetvis lika bra att boka on-line direkt via vår hemsida www.carlshallsgard.se där kan ni även få mer information samt ser datum och priser.

Vi ser framemot att duka upp årets bästa julbord i Stockholm, - Välkommen till bords!

 

Senaste bilderna på Instagram

Se våra filmer

Följ oss